Sjangerbred og fleksibel pianist

 

Jeg er utdannet ved Norges Musikkhøgskole, som musikkpedagog og med en utøvende master i klassisk kammermusikk. Samtidig har jeg alltid hatt beina (og fingrene) godt plantet i gospel, jazz, funk og pop, noe som har gitt meg muligheten til å jobbe innenfor mange ulike sammenhenger!

Akkompagnatør: Jeg akkompagnerer mye i jazz/pop/rock-sjangeren, og liker å få duo-formatet til å låte fett og variert. På den klassiske siden har jeg spilt særlig mye med blåsere og sangere, men trives i alle kammermusikk-sammenhenger.

Erfaring som akkompagnatør i kulturskole, på musikklinje, Norges Korpsforbunds sommerskoler, akkompagnement for kor og grupper, samt profesjonelle samarbeidspartnere. Fleksibelt og godt komp er like viktig på alle nivåer!

Kapellmester: Jeg har i 18 år hatt ansvaret for orkesteret i en 10.-klasserevy i Søndre Land, der jeg fungerer både som kapellmester og instruktør/ tilrettelegger for elever som deltar i orkesteret. Erfaring fra lokale oppsetninger av Bør Børson, Oliver, Into the Woods, Ole Brum, åpning av Kulturverket Flammen i Nittedal, Musicals i Gjøvik og Musikalenes Verden.

Korpspianist: Kjempegøy å spille med korps! Å spille piano/harpe-stemmer med korps er en stor del av jobben min. Bredden er stor fra storband-aktige showkonserter til NM-repertoar! Jeg har spilt med Åsnes Hornmusikk, Gjøvik bykorps, Eina musikkforening, Hov musikkorps, Kolbu janitsjar og Elverum janitsjarkorps. Har også vært solist med Hov Musikkorps (Grieg: A-moll konsert 1. sats, og Gershwin: Rhapsody in Blue) og Åsnes Hornmusikk (Gershwin: Rhapsody in Blue)

Orkesterpianist: Fantastisk å være en del av det store orkester-lydbildet! Har spilt med Gjøvik Symfoniorkester og Lillehammer Symfoniorkester.

Bandmusiker: Med et godt nettverk av musiker-kollegaer, setter jeg gjerne sammen komboer til jobber jeg skal gjøre. Jeg er ofte hyret inn på andres prosjekter, og har fått spille med mange gode bandmusikere. Som mangeårig lærer og akkompagnatør på musikklinja på Gjøvik, ble jeg ofte en del av bandene til konserter og eksamener.

 

Les gjerne noen hyggelige uttalelser >>

Solist: Med korps har jeg fått være solist med 1. sats på Griegs A-moll konsert og Gershwins Rhapsody in Blue, noe som har vært fantastisk gøy! Jeg trives i solistrollen, og bidrar gjerne med solo klaver i små og store sammenhenger.